For pasienter

Allmenpraksis
Tannlegen er ekspert innenfor munnhelse. Dette innebærer å stille diagnoser, behandle sykdommer i munnhule og kjeve, tannstillingsfeil og utviklingsforstyrrelser. Tannlegen jobber med å restaurere skadede tenner og behandling av betennelser i tannkjøttet . Noen ganger må tapte tenner erstattes med bro, protese eller implantat. En annen viktig oppgave er å gi pasienter råd om hvordan de kan forebygge tann- og munnsykdommer.

Tannpleierpraksis
Tannpleier jobber med informasjon, opplæring og undersøkelse av pasienters tenner, tannkjøtt og munnhygiene. Arbeidsoppgavene blir da undersøkelse og røntgen, veiledning i hvordan pasienten skal ivareta sin egen tannhelse, fjerning av tannsten og misfarging samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Spesialister i Endodonti
Våre henvisningspasienter henvises fra sine tannleger for å få vurdert og eventuellt behandlet sine tannproblemer. Våre fem tannleger med spesialistutdanning i endodonti har en 3 årig videreutdannelse i rotbehandling og smerteutreding. De vil i samarbeid med henvisende tannlege søke å løse pasientens problem. Spesialisten vil diskuterte den aktuelle behandlingen med deg og du vil få et spesifisert kostnadsoverslag. Når du er ferdig behandlet hos oss vil din faste tannlege bli orientert om behandlingen du har mottatt. Videre behandling vil bli utført hos din faste tannlege.